top of page

Građani: ,,Gradonačelniče, Obilićevo ste zaboravili!''

Sugrađani naselja Obilićevo razočarani su u rad gradonačelnika Draška Stanivukovića. Kako kažu, Obilićevo, naselje uz sam centar Grada najviše je zanemareno i zaboravljeno od strane gradonačelnika.

Na adresu našeg portala stigle su fotografije iz ulica Tihomira Tihe Damjanovića i Miloša Obilića.


,,Živim na potezu ove dvije ulice. Ovdje živim 50 godina. Sve je zapušteno, prljavo, puno smeća, drveće neorezano, insfrastruktura je grozna. Ulice su ispucale od korijenja drveća koje je probilo na površinu. nemamo trotoara kako valja. Saobraćajnica je jako loša - prekrpljena sto puta. Zadnji put su kopali i krpili prije mjesec dana'', kaže Pajo Šajin za naš portal.


Pajo dodaje da treba da bude sramota nadležne na čelu sa gradonačelnikom što jedno naselje na 15 minuta hoda do strogog centra izgleda kao turska mahala.


,,Ovdje ima i gomila djece. Igraju se na igralištu koje je jednako zapušteno. To igralište komšije uređuju i popravljaju. Nemamo ni mjesta za bicikle. Rasvjeta u Ulici Tihomira Tihe Damjanovića se stalno gasi. Više je nema, nego što je ima'', dodaje Pajo.


Pajo navodi i da je održavanje zelenih površina na proljeće loše. Stanari uglavnom kose sami, a košenje plaže kod Zelenog mosta, nadležni sprovode samo nakon mnogobrojnih poziva i molbi.


Podsjećamo, osim problema u ove dvije ulice, u naselju Obilićevo kritično je stanje i u ulicama: Srđe Zlopogleđe, Mirka Kovačevića i patrijarha Arsenija Čarnojevića.


Gradonačelnik Draško Stanivuković u naselju Obilićevo obustavio je i izgradnju mosta prema Docu, o čemu više možete pročitati na LINKU.


bottom of page