top of page

Građani bijesni: Stanivukoviću, kontejneri za sve ili za nikoga!

Ogorčeni građani Banjaluke izražavaju svoje nezadovoljstvo na zvaničnoj stranici Grada nakon objave da će se u samom centru postavljati podzemni i nadzemni kontejneri. Oni javno prozivaju gradonačelnika i pitaju zašto su zaboravljeni ljudi koji ne žive u centru, dok se problem smeća i divljih deponija nagomilava u njihovim prigradskim naseljimaPodsjećamo, nadležni su prethodno uklonili kontejnere iz prigradskih naselja, ostavljajući prostor za nastanak divljih deponija. Građani se žale da je smeće preplavilo njihove ulice, psi ga raznose naokolo, a problem se posebno naglašava u blizini škola i vrtića, gdje se djeca svakodnevno kreću. Postavlja se pitanje ko je donio odluku o uklanjanju kontejnera, s obzirom na ovu ogorčenost stanovnika.


Građani takođe ističu da je trošenje njihovog novca na nepotrebne stvari - sramotno. Naglašavaju da grad izgleda zapušteno, dok se samo centar obnavlja nepotrebnim glupostima.


Rupe na saobraćajnicama ostaju nekrpljene, klupe na autobuskim stajalištima su rasklimane, a građani sve to primjećuju i osuđuju.


Prozivaju i Miladu Šukalo i Mirnu Savić Banjac.Iz dana u dan izražavaju negativne komentare o radu gradske uprave i ističu da već danima zovu i mole da im se zarasle površine pokose, ali nikada ne dobiju odgovor.


Pitaju Stanivukovića zašto im se uskraćuje pravo na život dostojan čovjeka.


Pogledajte samo neke od komentara ogorčenih građana
bottom of page