top of page

Golić: Dodik nema problem sa sučeljavanjem sa Trivićevom bilo gdje, na bilo koju temu

Jelena Trivić, kako vrijeme više odmiče, a narod dobija više prilike da je upozna, pokazuje svoje pravo lice jedne osobe sklone spletkama, tračevima i jednog vrsti hvalisanja koja više priliči atmosferi na fudbalskoj utakmici nego dami i profesoru kakvom želi da se prikaže, istakla je visoki funkcioner SNSD i ministar u Vladi Srpske Srebrenka Golić.


“Praviti predstavu oko toga na kojoj TV stanici će se desiti debata kandidata za predsjednika, a pogotovo prepričavati navodne tračeve, zaista ne priliči nekome ko pretenduje da se bavi ozbiljnim poslom”, ističe Golićeva. Golićeva ističe da je javni servis Republike Srpske uputio poziv za debatu kandidatima, koji će gospodin Dodik prihvatiti, a Jelena Trivić je, očigledno, bila nespremna da se suoči na RTRS-u, pa je onda brže-bolje osmišljena predstava sa pozivom BN televizije.

,,Gospodin Dodik sasvim sigurno nema problem sa sučeljavanjem sa Jelenom Trivić na bilo koju temu, ovdje se radi o principijelnom stavu SNSD-a da se ne gostuje na BN televiziji koja već godinama nekritički favorizuje opoziciju i provodi brutalnu kampanju mržnje i prema Miloradu Dodiku lično, ali i prema svemu što ima veze sa SNSD-om. Međutim, Dodik nema problem da ima debatu bilo gdje”, pojašnjava Golićeva.

Golićeva je dodala da se Milorad Dodik i Jelena Trivić ne mogu porediti ni politički ni na bilo koji drugi način. Srebrenka Golić zaključuje da je Javni servis Republike Srpske sigurno najprimjerenije mjesto za takvu vrstu debate, a da scenario koji su osmislili vlasnik BN-a i strukture koje kontrolišu Jelenu Trivić najbolje pokazuje o kakvom političkom miljeu se radi.

,,Pričati o poštenju, a predati sebe u ruke mračnih tajkunskih struktura koje su Srpskom upravljale u poratnim godinama najvećeg bezakonja, i igrati kao pijun medijskih moćnika na linku sa stranim agenturama, to najbolje pokazuje o kakvoj se osobi i politici radi. Umjesto ozbiljnih ideja i programa, trač, spletke i uvrede. Umjesto ekipe obrazovanih, stručnih i referentnih osoba, ekipa poslušnika, tajkuna i mračnjaka. To je ta alternativa koja se nudi”, kaže na kraju Golićeva.

bottom of page