top of page

Godina prođe, asfalt još ne dođe; Mještani Kuljana nezadovoljni napretkom radova

U prethodnoj godini, mještani Kuljana nisu imali mnogo razloga za zadovoljstvo što se tiče obećanih asfaltiranja ulice. Prema riječima predsjednika MZ Kuljani Jovice Tomić godinu dana nakon najhrabrijeg i najbezobraznijeg izbornog obećanja u istoriji, koje je došlo iz Gradske uprave pod vođstvom gradonačelnika Draška Stanivukovića, napredak na glavnoj saobraćajnici je spor i razočaravajuće.„Godina prođe, a asfalt jos uvijek ne dođe. Godinu dana rada na glavnoj saobraćajnici, a ni 50 % posla nije urađeno. Predlažem da zajedno sa gradonačelnikom i ostalim članovima Gradske uprave obiđemo mještane i pogledamo I, XVI I XXII Kuljanske ulice kako bismo procjenili stvarno stanje ovog asfalta na papiru“, istakao je predsjednik MZ Kuljani Jovica Tomić.


Tomić je takođe istakao potrebu da se pažnja posveti fekalnoj i oborinskoj kanalizaciji kojom je planirano rješenje za 170 domaćinstava u VII, XI i XII Kuljanskoj ulici.


„Vjerujem da će mještani dočekati ovu posjetu, jer ipak treba više vjerovati njihovim riječima nego svojim očima“, sarkastično je rekao predsjednik pomenute MZ.


Podsjećanja radi, sa ovim problemom mještani Kuljana suočavaju se od prošle godine, kada nijedna ulica nije dobila obećani asfalt. Gradonačelnik Stanivuković je tada otvorio radove na I Kuljanskoj ulici, skinuo nekoliko desetina metara puta, ali se potom povukao. Oštećeni dio ostao je neriješen, a nastavak radova se i dalje čeka.

bottom of page