top of page

Gimnazijalac i vječiti student postrojava rektore i dekane: “Dotakli smo dno”

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i vječiti student Ekonomskog fakulteta, danas je prisustvovao svečanoj akademiji povodom 48 godina postojanja Pravnog i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.




Stao je do diplomaca, pravnika, ekonomista i poslao im, kako kaže, važne poruke. Ovo je izazvalo smijeh na društvenim mrežama ali i podrugljive komentare s obzirom na to da je Stanivuković ostao samo s srednjoškolskom diplomom u rukama.


Podsjećamo, gradonačelnik najvećeg grada Srpske ima samo diplomu srednje škole, a od obećanja da će i on postati akademski građanin u toku mandata i dalje ništa.


Žalost i tuga, komentariše se ispod fotografija koje su objavljene sa uspješnim studentima ova dva fakulteta.


"Jedan polupismeni tajkuncev sin bez obrazovanja postrojava dekane, rektore i profesore. Zaista smo dotakli dno", stoji ispod objave.


Svjedoci smo mnogih performansa kada se mladi gradonačelnik upisivao nakon višegodišnje pauze u studentske klupe, ali i dalje, on je na “zaleđenoj” trećoj godini Ekonomskog fakulteta.


Ovo je ujedno još jedno obećanje koje nije ispunio, jer diplome nema.




"Gimnazijalac u pokušaju. Njegovi vršnjaci su uveliko na doktorskim studijama", nižu se negativni komentari ogorčenih građana.


bottom of page