top of page

Gdje to sjedi Milada Šukalo?

Milada Šukalo, tvrdi da nije stranački orjentisana, te da ne može da da odgovore na stranačka pitanja, a koja se tiču direktno stranke i Draška Stanivukovića. Kako to da Milada, istaknuta PDP-ovka, ne zna ko plaća parking stranačkom autobusu na ,,Krašovom'' parkingu?

Predizborna kampanja je počela, a gradonačelnik, njegov portparol i savjetnici od početka kampanje vješto izbjegavaju pitanja novinara.


Tako i ovaj put, Milada Šukalo napravila se nevješta i rekla da ne zna ko plaća parking stranačkom autobusu iz Tuzle, koji je već danima parkiran na ,,Krašovom'' parkingu, i koji zauzima čak 13 parking mjesta.


Na pitanje novinara, ko plaća taj isti parking, Milada Šukalo je rekla da je to ,,stranačko pitanje'', te isti nije ponudila, dok je Stanivukovićev portparol potvrdio da Šukalova ne pripada PDP-u.


Postavlja se pitanje, da li se Milada stidi politika PDP-a i da li sa Draškom osniva novu stranku?


Za to vrijeme Stanivuković se od medija krije nakon sramotne izložbe imena bošnjačkih žrtava na Trgu Krajine, što je javnost širom Srpske oštro osudila.


Da li Stanivuković čeka da se ohladi situacija koju je zakuvao, pa ovim povodom ograničava i savjetnike u izlaganju tokom press konferencija?!

bottom of page