top of page

Gdje nestade Radović? SDS u Banjaluci dobija novog predsjednika

Donedavni zamjenik predsjednika SDS i šef Gradskog odbora te stranke u Banjaluci, Milan Radović, djeluje kao da je propao u zemlju.


Na telefonske pozive novinara se ne javlja, u Narodnoj skupštini Republike Srpske, gdje je na osnovu rezultata prošlogodišnjih opštih izbora osvojio poslanički mandat, skoro uopšte se ne pojavljuje, nema ga u Gradskom odboru stranke kojoj je, formalno, i dalje na čelu, na sjednice privremenog Predsjedništva SDS, čiji je takođe član, mjesecima ne dolazi…


Srpskainfo je juče ponovo pokušala da stupi u kontakt s Radovićem i dobije njegov komentar o tome zašto je nestao iz javnosti, da li je u potpunosti odustao od politike ili će, pak, svoju političku karijeru nastaviti u nekoj drugoj stranci. Kao i nekoliko prethodnih mjeseci, Radović se nije javljao na naše telefonske pozive.


Kada je, podsjećamo, u februaru prošle godine postavljen na čelo Gradskog odbora SDS u Banjaluci, Radović je bio pun optimizma i najavljivao „svijetle dane“ i preporod te stranke u najvećem gradu Srpske.


– Smatram da ćemo SDS u Banjaluci vratiti na mjesto koje joj pripada. Smatram da će SDS u Banjaluci biti jedan od ključnih subjekata, koji će doprinijeti pobjedi SDS i njenih partnera na predstojećim opštim izborima. Snagu pokazujemo svakodnevnim radom i komunikacijom s građanima. Prošlo je vrijeme kozmetičkih promjena i velikih riječi. Sada moramo ozbiljno da radimo, a takav rad će biti najveći pokazatelj naše pozicije u Banjaluci – govorio je tada Radović.bottom of page