top of page

GASI GRUPE, MOTAJ KABLOVE


Nakon što je u javnost procurila prepiska iz Viber grupe GrO PDP-a Banjaluka, krenulo je masovno gašenje i isključivanje iz tih grupa.Internet tim PDP-a noćas je imao pune ruke posla, trebalo je ugasiti na desetine grupa a pritom pronaći krtice u vlastitim redovima.


Sve je počelo objavljivanjem viber poruke iz grupe Gradski odbor Banjaluka koju je napisala Smiljana Babić Moravac, odbornik PDP-a i lični advokat Draška Stanivukovića.


Ona je potvrdila dirketni uticaj PDP-a na pojedine članove CIK-a BiH, osnovnu ideju ove partije da se cilj da se ponovo izbori a još se i zahvalila članu CIK-a Jovi Kalabi na dobro odrađenom poslu.


Najgore od svega potvrdila je da je Jovan Kalaba član PDP-a.Nakon toga iz PDP-a su pokušali osporiti autetičnost poruke i još se više ukopali jer je Smiljana Babić Moravac potvrdila da je napisala takvu poruku.


Nakon toga uslijedila je panika i masovno gašenje viber grupa PDP-a.Iz „sporne“ grupe uklonjen je i gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO PDP-a , Draško Stanivuković koji je juče cijeli dan, vjerovatno gledao kako mu se izmiče tlo pod nogama i kako saradnici u pokušaju da se „iščupaju“ tonu sve dublje u vlastite laži.


Iz PDP-a i dalje pokušavaju tvrditi da Jovan Kalaba nije njihov član.


Izvor: Faktormagazin

bottom of page