top of page

Garda Panteri: "Jelena Trivić zloupotrijebila grobove junaka za ličnu promociju!"

"Najoštrije osuđujemo sraman čin kandidata za predsjednika Republike Srpske gospođe Jelene Trivić da svoj predizborni spot snimi na vojničkom groblju Mali Zejtinlik na Sokocu", saopštili su iz Udruženja veterana "Garda Panteri".Saopštenje Garde Panteri prenosimo u cjelosti:


"Smatramo da je gospođa Trivić teško zloupotrijebila grobove junaka za svoju ličnu promociju i mi borci i porodice poginulih zgroženi smo ovim njenim činom.


Niko pa ni Jelena Trivić nema pravo da zloupotrebljava grobove srpskih borca na grobove boraca se dolazi s poštovanjem, a ne da bi se ubirali politički poeni. Jadni su oni ljudi koji su spremni gaziti preko grobova mrtvih junaka da bi dostigli svoje političke ciljeve.


Od Jelene Trivić tražimo da se javno izvini zbog ovog sramnog čina i da ukloni sa društvenih mreža ovaj sramni predizborni spot.


Ovo saopštenje su podržali Udruženje veterana u Beli Vukovi Pale, Milan Jolović Legenda Sokolac, Udruženje veterana Garda Šekovići Šekovići ,Udruženje veterana Vukovi Sa Drine Zvornik, Udruženje veterana Garda Panteri Bijeljina, Tobutski Sokolovi Lopare, Udruženje veterana Orlovi Grmeča Banja Luka, Savo Cvijetinović ratni komandant Posebnih jedinica Policije MUP-a Republike Srpske".

bottom of page