top of page

Futur 2 drugi dio; Šta to kriju zidovi Gradske uprave?

Da u prostorijama Gradske uprave već neko vrijeme vladaju iznimno loši estetski ali i higijenski uslovi, svjedoče i fotografije koje je za naš portal dostavio jedan od čitalaca. Naime, pomenute instalacije nalaze se u jednom od podruma GU u dijelu gdje je restoran.Oštećeni zidovi sa ispucalim i dotrajalim plafonom kao i lošim instalacijama postali su prava prijetnja za građane koji dospiju u prostorije Gradske uprave. Ono što posebno zabrinjava jeste činjenica da se upravo takav prizor nalazi u prostoriji koja je povezana sa restoranom.


Podsjećamo, ovo nije jedini slučaj koji su građani primijetili tokom posjete Gradske uprave. Od dotrajalog toaleta koji koriste pored zaposlenih i fizička lica, do nestašice osnovnih higijenskih uslova.


Po svemu sudeći, gradonačelniku Drašku Stanivukoviću sada ne smetaju neuredne i dotrajale prostorije koje su u njegovoj nadležnosti, a dok nije dospio na tu poziciju, obećavao je kule i gradove.Da li ovakvo stanje treba da oslikava jednu od najvažnijih gradskih institucija, procijenite sami.


Comments


bottom of page