top of page

Fotošopirani golman zajedno sa Šmitom BRANI interese stranaca

Nosilac liste za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici 3 iz reda PDP-a Draško Stanivuković prvog dana kampanje „iskače“ na svim oglasima. Kao što su Jelenu Trivić, tako su i Draška Stanivukovića isfotošopirali maksimalno. Za razliku od Trivićeve koja nije u dresu, Stanivuković šljašti u crvenoj, plavoj i bijeloj boji.



Fotografija očito nije privukla veliki broj simpatizera, jer nakon sedmočasovnog objavljivanja nije prikupila ni hiljadu lajkova, što je veliki poraz za Stanivukovića.


Mnogi smatraju kako mu je podrška glasača drastično opala, upravo zbog toga što forsira da je veliki patriota i borac za Srpsku, a u prostorije svoje kancelarije ugostio je njemačkog turistu koji želi Srpsku vidjeti na dnu.


U dresu golmana gradonačelnik kako kaže „brani“ Srpsku, a iz SNSD –a poručuju da Srpska mora da se brani od onih koji daju legitimitet nelegitimnim strancima, a to su upravo Draško Stanivuković, Jelena Trivić, Mirko Šarović, Branislav Borenovic i mnogi drugi opozicionari.


Draško Stanivuković i PDP-ov slogan "Republika Srpska mora da se brani" završio je na autobusu iz Tuzle koji je danas stigao u Banjaluku.




bottom of page