Fotografu i savjetnicima Draška Stanivukovića boravak u Ljubljani plaćen skoro 3.700 KM!


Izlet Stanivukovićevih članova kabineta u Ljubljanu Banjalučani su platili 3.648 KM. Da bi sve bilo začinjeno dobrim fotografijama, Stanivuković je poveo i gradskog fotografa koji je sigurno bio važan doprinos na Ljubljana forumu.


Za jednu osobu u Gradska uprava je platila 604 KM, a City Hotel u Ljubljani kao svoju najluksuzniju ponudu nudi dvokrevetnu osbu za 400 KM ili 200 evra.

Izlet Gradske uprave Banjaluka uredno je plaćen iz gradske kase. Prema agendi, učešće Stanivukovića na forumu predviđeno je samo jedan dan, ali se ekipa gradske uprave u Ljubljani zadržala od 6. do 8. oktobra.


Delegacija koju su pored Stanivukovića činili i Bojan Kresojević, Vedran Radivojević, Aleksandar Stojadinović, Biljana Aničić, Veselko Vučić i fotograf Aleksandar Čavić odsjela je u hotelu "Hotel City" u Ljubljanu, gdje je boravak za jednu osobu plaćen 608 KM.

Noćenje u ovom hotelu iz banjalučke kase plaćeno je 304 KM, u ponudi ovog slovenačkog hotela najskuplja soba za dvije osobe košta 395 KM. Najskuplja jednokrevetna soba košta 225 KM, što znači da je Stanivukovićev tim iskoristio priliku da najluksuznije uživa u hotelu u centru Ljubljane.


Treba ponoviti da je grad platio 608 KM da bi na ovaj forum uz Stanivukovića otišao i fotograf koji je sigurno bio od velikog značaja za banjalučku delegaciju u Ljubljani.