top of page

Fondacija Novak Đoković u posjeti Banjaluci i TS RS

Banjaluka i Teniski savez Republike Srpske jedna su od prvih stanica na "Putu šampiona" u oragnizaciji Fondacije Novak Đoković, a koja je svoje djelovanje proširila i na region. Vođeni onom da sport povezuje ljude, predstavnici Novakove fondacije danas su uručili teniske loptice i opremu za pet klubova iz Republike Srpske. Ističu da je ovaj program jedinstven po tome što pruža podršku roditeljima budućih sportista i najavljuju saradnju.


,,Program "Put šampiona" posvećen je edukaciji roditelja u sportu. U duhu tog programa i širenja pozitivnih sportskih vrijednosti, koje i naš osnivač propagira kroz svoju karijeru i kroz svoj život, mi smo danas ovdje. Sa ovom donacijom želimo da njegujemo te lijepe odose. Nadamo se i saradnji u budućnosti'', poručila je Ana Jovanović ispred Fondacije Novak Đoković.

Saradnji se nadaju i u Teniskom savezu Srpske, koji ne kriju koliko im znači dolazak predstavnika Novakove findacije.

,,Nadamo se da je ovo samo početak saradnje i da će ova donacija značiti i za same klubove. Dolazak ljudi iz Fondacije Novak Đoković govori koliko oni daju podršku i Teniskom savezu Republike Srpske i Srpska openu. Ja sam zaista presrećan i zahvalan što su oni danas ovdje'', poručio je prvi čovjek Teniskog saveza Srpske Draško Milinović.


Srpska open ušao je u svoju završnicu. Sutra su na rasporedu polufunalni mečevi, koje možete da gledate uživo u programu ATV-a. U 12 časova u prvom polufinalu sastaju se Nikola Milojević i Andrej martin, dok će nakon njih na teren Huan Manuel Serundolo I bolji iz duela Topo/Ečeveri.

bottom of page