top of page

FK „Lauš“ organizuje proteste zbog ponižavanja koje trpe od Stanivukovića i njegovih saradnika

Oglasili su se iz fudbalskog kluba „Lauš“ i tvrde da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kada je u pitanju sport u gradu lično bira i pomaže samo sportske klubove koje on odabere. Zbog nepravde, iz ovog kluba pozivaju sve fudbalske radnike da im se pridruže kako bi organizovali proteste zbog ponižavanja koje trpe, kako kažu, od strane gradonačelnika i njegovih najbližih saradnika. Klub ističe da su razočarani što podršku od strane Grada dobija samo FK "Naprijed," dok se drugi klubovi, uključujući FK "Lauš," osjećaju zapostavljenima.Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.„Fudbalski klub "Lauš" podržava svaki vid pomoći kada je sport u pitanju u gradu Banjaluka, ali se s druge strane jasno protivi selektivnom pristupu od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića u kome on lično bira kojoj sportskoj organizaciji ili klubu želi pomoći, a kojoj ne!


Naime, juče je gradonačelnik prilikom posjete Fudbalskom klubu "Naprijed" kazao kako je Grad izdvojio značajna sredstva za pomenuti klub. Ovim putem želimo naglasiti kako pozdravljamo i podržavamo ovu odluku, ali smo razočarani jer pomoć od strane Grada ostvaruje samo FK "Naprijed".


Zbog nepravedne podjele i pristupa od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića, Fudbalski klub "Lauš", poziva sve fudbalske radnike da nam se jave kako bi organizovali proteste zbog ponižavanja koje trpimo od strane gradonačelnika i njegovih najbližih saradnika“.bottom of page