top of page

FK Laktaši ciljaju Kup Republike Srpske i vrh tabele u Prvoj ligi

S ciljem da ostanu u vrhu prvoligaške tabele i da se bore za osvajanje Kupa Republike Srpske, fudbaleri Laktaša krenuli su sa pripremama. Klub koji je najprijatnije iznenađenje prvog dijela sezone, ne namjerava da se zadovolji urađenom tokom jeseni. Marljivim radom i entuzijazmom koji krasi sve od uprave do igračkog kadra, Laktaši vjeruju da su sposobni za velike stvari.- Za početak je najvažnije da svi ostanemo zdravi i da ne bude povreda. Moramo dobro da se pripremimo, imali smo odlične rezultate i nadam se da ćemo nastaviti gdje smo stali - rekao je kapiten Laktaša Mihajlo Amidžić.


Mladi trener Miljan Bajić zadovoljan je igračkim kadrom koji ima, najavljuje i pojačanja.


- Oslabljeni smo odlaskom Dejana Bosančića i primarni cilj je da se pojačamo u veznom redu. Ogreagovali smo i na planu bonus igrača, tu smo se javiše posvetili. Imali smo samo tri igrača ispod 21 godine, uspjeli smo da iznesemo 21 utakmicu i tokom jeseni i sada smo doveli neke igrače dok su neki na probi - rekao je Bajić.


Ambiciozna uprava uveliko radi na poboljšanju infrastrukture. Iako Laktaši i sada imaju solidne uslove za prvoligaški rang, nove stvari najavljuju u narednom periodu.


- Na proljeće očekujemo pripremne radove za teren sa vještačkom travom u dogovoru sa FSRS i predsjednikom Vicom Zeljkovićem. Na glavni teren stavićemo nove reflektore, a postojeće prebaciti na pomoćni koji ćemo izgraditi. Naš veliki adut je publika koja nas bodri na svakoj domaćoj utakmici. To je uspjeh ove uprave na čelu sa predsjednikom Miroslavom Bojićem. Očekujem da i tokom proljeća imamo veliku podršku - rekao je Radeljić.


Za Laktaše proljećni dio sezone počinje 18. februara kada gostuju Zrinjskom u Kupu BiH. Prethodno će odigrati četiri kontrolne utakmice, od toga dvije u Beogradu gdje ekipa putuje 3. Februara. Generalka pred početak lige je 25. februara protiv Krupe.

bottom of page