FK Borac ne mora da brine za budućnost - omladinci spremni za izazove

Podno sjeverne tribine Gradskog stadiona stasavaju mlade nade Fudbalskog kluba Borac, a u “crveno-plavom” ne moraju da brinu za budućnost, jer će u narednim sezonama ozbiljno moći da računaju na svoj pogon. Proteklih godinu dana u Omladinskoj školi urađeno je mnogo toga. Uprava kluba prepoznala je da treba da se ulaže u mlađe selekcije, a tome u prilog najbolje govore i rezultati u minulom periodu.A upravo to je bio slučaj prošle sedmice, kada su fudbaleri Borca gostovali Proleteru u Tesliću. Ukazanu šansu golobradi mladići su itekako znali da iskoriste.Luka Drča i Vasilije Jotić dobro će da pamte debi u najdražem dresu. I jedan i drugi upisali su se u listu strijelaca, a Jotiću je to čak dva puta pošlo za nogom.


Kada je juniorska ekipa u pitanju Borac će ove godine imati godinu dana mlađe igrače, kako bi se na pravi način razvijali. Svoj debi u prvoj ekipi pamtiće i David Vuković.

Pod svjetlima reflektora na pomoćnom terenu, a uskoro i na Gradskom stadionu. Borčevi omladinci čekaju svoju šansu, koja će im, uz marljiv rad, definitivno ponovo biti ukazana.