Festival cvijeća u Banjaluci od 15. do 17. aprila

U okviru programa "Banjalučko proljeće" i ove godine biće organizovan dvodnevni festival cvijeća u parku "Petar Kočić" od 15. do 17. aprila, saopštili su iz Gradske uprave Banjaluka.Istakli su da svi zainteresovani izlagači imaju priliku da, bez novčane naknade, učestvuju na festivalu, te istovremeno prodaju cvijeće i promovišu svoj brend.


"Prvi put ove godine, u okviru ove manifestacije, svi zainteresovani privredni subjekti, javne institucije, preduzeća, udruženja, imaju mogućnost da uz pomoć gradskih stučnjaka iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture učestvuju u akciji uređenja javnog prostora i na taj način daju svoj doprinos da naš grad izgleda ljepše", naveli su iz Gradske uprave Banjaluka.


Dodali su da zainteresovani za učešće na festivalu kao i za učešće u uređenju javnog prostora svoje prijave mogu dostaviti Odjeljenju za komunalne poslove Gradske uprave Banjaluka putem telefona 051/244-444 ili lično u prostorijama Gradske uprave, kao i putem email adresa komunalno@banjaluka.rs.ba i sanja.mataruga@banjaluka.rs.ba