top of page

Fatalna Sofija Vergara obukla najjednostavniju PAMUČNU HALJINU i grmi koliko je ZGODNA

Najjednostavnije haljine izgledaju najbolje. Ako i dalje sumnjate u ovo modno pravilo, pogledajte novo modno izdanje kolumbijske glumice Sofije Vergare koja je pozirala u sasvim običnoj pamučnoj haljini, i zaslužila komplimente zbog dobrog stila. Doduše, izbor obuće mogao je da bude bolji, ali to nije pokvarilo utisak.Sofija Vergara je svoj novi stajling predstavila na Instagramu, a upravo ovu haljinu nosila je sinoć na večeri u poznatom restoranu u Malibuu. Jednostavan model dugačke odjeće, sa šlicem sa strane, jeste markiran, ali se mogu pronaći i gotovo indentične verzije, daleko pristupačnije.


Haljina prati liniju tijela, ali nije pretjesna pa je top forma holivudske zvijezde istaknuta na lijep način, nimalo prenaglašeno.


Da li je do dobre genetike, besprekorne njege i šminke, a donekle i fotošopa, ali Sofija Vergara (52) nakon raskida sa glumcem Džoom Maganijelom sa kojim je bila u braku sedam godina, izgleda još ljepše i mlađe.


Da Sofija Vergara odlično izgleda, ilustruje i slika uživo, zabilježena ispred restorana u Malibuu. Vidimo da je glumica za fotografisanje za instagram i druženje sa prijateljima odabrala dva različita modela obuće- najpre glomazne kratke čizme, a potom sandale sa platformom koje često nosi.Glumica nije imuna na modne greške koje se najčešće vezuju za izbor obuće, a koja je najčešće glomazna i sa "jakom" petom. Vjerovatno takve izbore pravi jer smatra da to najbolje pristaje njenoj građi, iako gledano iz modnog ugla, ima daleko boljih rješenja.


bottom of page