top of page

Evo kako radi zimska služba u gradu; Neradna nedjelja ili?

Kritike na (ne)rad zimske službe ne prestaju kao ni snijeg. Snijeg pada, kritike nezadovoljnih građana se nižu. Danas je Banjaluka osvanula pod snježnim pokrivačem, ali i njene ulice, saobraćajnice i trotoari koji nisu očišćeni. Sugrađani u Lazarevu se pitanju da li je odluka o neradnoj nedjelji donesena pa ih nadležne službe zbog toga nisu danas ni posjetile.Iz Gradske uprave tvrde kako su putevi u gradu prohodni, a građani ih demantuju.


U Lazarevu se pitaju da li nadležni misle da građani danas neće van iz svojih kuća. Na fotografijama koje nam šalju iz ovog naselja nalazi se glavna saobraćajnica, Ul. Branka Popovića i svi koji su pokušali otići do obližnjih marketa vratili su se mokrih nogu kao i građanin koji nam je poslao ove fotografije. Nisu očišćeni ni pješački prelazi pa građani hodaju po cesti. Kako kažu, sramota.Donja Kola, Kočićev vijenac, a danas i Lazarevo. Neprohodni trotoari i cesta predstavljaju muku kako za pješake, tako i za vozače. I dok se iz Gradske uprave hvale spremnošću i brzom reakcijom zimske službe, građani ih demanutuju uz dokaze.


Da je stanje u gradu daleko od zadovoljavajućeg, potvrđuju i fotografije ogorčenih građana koji se pitaju šta rade nadležni.

bottom of page