top of page

Evo kako izgleda "Futur 2" u Gradskoj upravi (FOTO)

Aktuelni gradonačelnik Draško Stanivuković nudio je i šakom i kapom dok nije sjeo u gradonačelničku fotelju, a nakon toga mu više i ne smetaju neuredne i dotrajale prostorije u Gradskoj upravi. Jedna takva jeste i toalet koji dnevno posjeti veliki broj građana u Gradskoj upravi, a pomenuti predstavlja ruglo u jednoj od najvažnijih gradskih institucija.



Pored zaposlenih ove prostorije svakodnevno koristi i veliki broj fizičkih lica, a što nije bio dovoljan razlog da se nadležni udostoje da porade na ovom problemu. Kao što se može vidjeti na fotografijama, zidovi su u jako lošem stanju i sa slabom instalacijom, zatim pisoar koji nije u upotrebi, a o osnovnim higijenskim uslovima gdje nema toalet papira i da ne govorimo.


“Nekidan sam ušla sa ćerkicom u Gradsku upravu da ovjerim neka dokumenta i dok sam čekala u redu, dijete mi se požalilo da mora u WC. Međutim, toalet je bio u katastrofalnom stanju, zapušten, bez papira i sapuna. Ako gradonačelnik ne misli na zaštitu i bezbjednost nas građana, šta je sa njegovim zaposlenicima, očigledno ni za njih ne mari”, rekla je za naš portal Jovana M.



Podsjećamo, prvi čovjek grada koji je propagirao bezbjednost i zaštitu građana, između ostalog misleći na pridržavanje zdravstvenih mjera za vrijeme pandemije Korona virusa, sada se dovodi u situaciju da isti ti građani strahuju da zadobiju u najmanju ruku neku vrstu bakterije ukoliko kroče u prostorije gradske uprave.


Comments


bottom of page