top of page

Evo gdje će banjalučki odbornici za Novu godinu

Neki će odlučiti nakon konsultacija sa “baka i deka servisom”, a neki odluku još nisu ni donijeli. Sve u svemu, banjalučki odbornici otkrivaju da im, izgleda, ove godine nije do putovanja i da će novogodišnje praznike provesti na domaćem terenu.Slobodan Stanarević iz DEMOS-a, rado bi da Novu godinu dočeka sa suprugom u nekom od restorana, ali, kako kaže, “keca u rukavu” drži neko drugi.


,,Novu godinu ću proslaviti u restoranu, ali ako baba i djed budu čuvali djecu. Ukoliko taj “servis” ne bude radio, onda ćemo je dočekati u kućnoj atmosferi“, kaže kroz osmijeh Stanarević za BL portal.


U krajnoj liniji, on barem ima plan, za razliku od gradskog menadžera. Na pitanje gdje će za Novu godinu, Bojan Kresojević se uhvatio za glavu i priznao da je na doček i zaboravio.


,,Uh, pa moram upitati suprugu da li je šta planirala“, zbunjeno dodaje Kresojević.


Za to vrijeme, odbornik SNSD-a, Borivoj Obradović, već je obezbijedio lijepo veče za svoju suprugu. On će biti “servis” za čuvanje djece, da bi ona mogla da izađe sa svojim prijateljima.


,,Nadam se da će ćerka zaspati prije ponoći, pa da uz televizijski program natenane dočekam Novu godinu“, kaže Obradović.


Milenko Rosić, odbornik Ujedinjene Srpske, nema dilemu gdje će da slavi, jer on ima svoj restoran u kojem će i njega i goste zabavljati poznati voditelj Dragan Pejić Peja. Rosić sa ponosom dodaje da je restoran spremio i odličan meni.


,,Biće to jedna lijepa zabava. Imamo mnogo najavljenih turista iz Beograda i Zagreba“, dodaje Rosić.


Što se Dragoslava Topića tiče, on još nema plan. Ipak, kaže odbornik SNSD-a, gdje god da bude, biće u društvu najbližih prijatelja.


,,Možda odem u rodni Grmeč, da posjetim rodnu kuću. Vjerovatno će tako na kraju i biti“, zaključuje Topić.


I njegov stranački kolega možda će na put, ali ne dalje od Trebinja.


,,Ostajem u Republici Srpskoj“, poručuje Bojan Pećanac.


Milko Grmuša iz PDP-a, priznaje da mu je ovo bila teška i izazovna godina i da ovu koja dolazi želi da dočeka kod kuće.


,,Nisam koristio godišnji odmor, tako da imam želju da se odmorim. Onako, penzionerski, kao star čovjek“, kroz osmijeh kaže Grmuša.


Kako je prije godinu dana postala baka, banjalučka odbornica Smiljana Moravac Babić nema dilemu s kim će proslaviti sve praznike. Voljela bi da Novu godinu dočeka sa svojim sinovima i snahama, ali će razumjeti ako oni odu ,,svojim poslom“.


,,Unučica je tu, mislim da će nas ona održati sve na okupu i to je nekako najljepše. Možda malo skoknem i do Trga Krajine, to je na neki način i obaveza odbornika. Prijatno je i tamo“, kaže Smilja Moravac Babić.


Izvor: BL portal

Comentários


bottom of page