top of page

EKSKLUZIVNO: Svi se pitaju gdje je Draško? Na poslu nije. Locirali smo ga kako leškari na obali!

Nema ga na poslu, nije u Banjoj Luci, grad grca u problemima i dugovima. Sve to nisu dovoljni razlozi da se gradonačelnik malo ne odmori. Drugi put u samo dvije nedjelje evo ga opet na crnogorskoj rivijeri, ovaj put s muškim društvancem, gdje je malo provozao svoju novu jahtu, znamo i kolikuJuče je konačno sazvan Kolegijum na kojem su se trebale dogovoriti teme za predstojeću sjednicu Skupštine grada na kojoj insistira Draško Stanivuković. Došli su svi, samo majstor nije došao čime su ostali iznenađeni kako odbornici tako i građani kao i predstavnici medija. Gdje je bio gradonačelnik, što je tako važno radio i poduzimao za dobrobit grada i građana da se nije udostojio ukazati na dugo željenom sastanku?


Fotografija govori sve. Eno ga planduje u društvu muških ljepotica na crnogorskoj rivijeri, da budemo precizni, u konobi "Roma" u Kotoru.


Da stvar bude bolja, prenosi nam naš izvor sa stola do njihovog, upravo su se iskrcali sa Stanivukovićeve nove 25-metarske jahte. Sigurno ju je pošteno zaradio štedeći od svoje gradonačelničke plate.
bottom of page