top of page

EKSKLUZIVNO: Stanivuković ucjenjuje radnike: Izaći na izbore ili ostati bez posla?! (FOTO)

Kako saznajemo, ucjenjuju se radnici Gradske uprave od strane gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Ako ne izađu na izbore i ne glasaju za njega i ostale kandidate na listi, nakon 2. oktobra, posao će im visiti o koncu. Prethodnih dana potpisnici odjeljenja dobili su zadatak da mobinguju po opštini zaposlene.



Stanivuković je pojedinačno pozivao potpisnike odjeljenja i davao im naređenja i instrukcije da zaposlene „pritisnu“ kako bi glasali za njega. Odnosno, potpisnici su morali da prikupe osnovne podatke svakog zaposlenog.


Ovo je za naš portal potvrđeno iz više izvora Gradske uprave.


Ista situacija je i u „Vodovodu“. Radnici su uslovljeni da idu od vrata do vrata i skupljaju sigurne glasove za Stanivukovića, a ukoliko odbiju, prijeti im otkaz. Predrag Duduković zaposlenima naređuje da moraju glasati za PDP.


Posla je bilo i za Miladu Šukalo i Bojana Kresojevića. Oni su dobili naredbu, kako saznajemo, da provjere kakvo je stanje s glasovima u preduzeću „Akvana“.


Tome svjedoči i viber prepiska.




Radnici gradskih preduzeća izloženi su sve većim pritiscima od strane gradonačelnika Stanivukovića koji ucjenama i prijetnjama tjera zaposlene da glasaju za njega. Za ovakve prljave poslove Stanivuković je ovaj put zadužio, ni manje ni više, nego potpisnike odjeljenja i bliske saradnike.




Ovo je do sada najbrutalniji mobing za radnike Gradske uprave otkad je Stanivuković u gradonačelničkoj fotelji.


bottom of page