top of page

Ekskluzivno saznajemo: Grmuša bez raspisivanja konkursa iz Akvane prešao u Vodovod

Iako se gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković javno zaklinjao u transparentnost i konkurse, načela pravde za koja se zalagao samo tako krši. Nova uprava Vodovoda na čelu sa direktorom Predragom Dudukovićem nastavila je sa praksom zapošljavanja bez raspisivanja javnog oglasa. Kako naš portal saznaje, Dragoljub Grmuša po struci tehničar drumskog saobraćaja, a po zanimanju fitnes trener odnedavno je novi radnik Vodovoda.


Novi zaposlenik Vodovoda bio je uporan. Ranije je na društvenim mrežama često kačio fotografije sa treninga sa Stanivukovićem, na kojima sparinguju i dižu tegove, ali i fotografije iz predizborne kampanje i sa zajedničkih druženja.



Njegovo druženje sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovića vodi ga do prvog radnog mjesta u JP Akvana i to bez konkursa. Tehničar drumskog saobraćaja SSS u Akvani je započeo radni odnos prošle godine u junu kao sezonski radnik na poslovima obezbjeđenja da bi napredovao i dobio novo zaposlenje u ’’Vodovodu’’.


Jasno je da je Stanivuković svog aktivistu sada unaprijedio i da gradonačelnik kako se to kaže u našem narodu do podne priča jednu, a od podne drugu priču.


Podsjećamo, od septembra prošle godine, kada je imenovana nova uprava, javno predstavljena kao ekspertska, Vodovod nije raspisao niti jedan javni konkurs, a primljeno je mnogo radnika. Samo u januaru primljeno je pet novih radnika, mahom aktivista PDP-a, SDS-a i SPS-a, i to: Goran Momić, Milivoj Turanjanin, Saša Marković, Sanja Petković, Saša Radan, a sada i najsvježiji radnik Dragoljub Grmuša, po struci tehničar drumskog saobraćaja SSS.

bottom of page