top of page

EKSKLUZIVNO: Prepiska funkcionera PDP-a o „vrućem“ snimku nestašne Trivićeve i Borenovića

Vruća“ politička sapunica u Republici Srpskoj, u režiji Partije demokratskog progresa (PDP), a u kojoj su glavni glumci lider te stranke Branislav Borenović i njegova „bliska“ koleginica Jelena Trivić, polako ali sigurno klizi ka kulminaciji, saznaje portal Banjaluka 24.




Naime, najviši funkcioneri PDP-a već uveliko komentarišu, doduše između sebe, postojanje i sadržaj „vrućeg“ snimka nestašnih partijskih kolega Jelene Trivić i Branislava Borenovića, koji im već sedmicama zadaje ogromne glavobolje. Upravo taj snimak, pokazuje da su Jeca i Brane, kako međusobno tepaju jedno drugom, pokazuje da su oni mnogo mnogo više od partijskih kolega i saboraca, već da su im isti pogledi na „neke druge stvari“.


Da je to tako, pokazuje i prepiska između Anje Petrović, portparolke PDP-a i jednog od najviših funkcionera te partije, koju portal Banjaluka 24 ekskluzivno objavljuje i koja je u našem posjedu, iz čega se jasno vidi da je kandidatkinja dijela opozicije za predsjednicu Republike Srpske, Jelena Trivić, te njen „bliski“ saradnik i partijski šef, Branislav Borenović, u velikoj panici.


Prepiska dvoje visokih funkcionera PDP-a, od kojih je jedan Petrovićeva, vršena je preko jedne od društvenih mreža, a u njoj je glavna tema razgovora upravo taj sporni snimak. Jedan od PDP-ovih funkcionera upitao je Petrovićevu kakav je snimak i da li već stvara probleme šefu partije i kandidatkinji za najvišu funkciju u Republici Srpskoj na izborima, a ona odgovara da su i jedno i drugo u velikoj panici i da su u psihičkom rastrojstvu, posebno Trivićeva, za koju smo još prije nekoliko sedmica potvrdili da uzima jake terapije, odnosno lijekove za smirenje, upravo zbog snimka.


Pored toga, u prepisci Petrovićeve sa tim visokim fuinkcionerom PDP-a, još se navodi i da je taj snimak, koji je nastao u zanosu strasti, dosta lošeg kvaliteta, ali da se na njemu može jasno prepoznati Jelena Trivić, koja je inače i profesorica na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci.


I ove skrivene prepiske među visokim funkcionerima PDP-a i to tajno komentarisanje najbližih saradnika, od kojih je jedan partijski šef, a drugi kandidat za najvišu funkciju, je još jedan dokaz razjedinjenosti u PDP-u. Takođe, raslojavanjima unutar ove, samo naizgled jake političke organizacije, dodatno doprinosi i sama Trivićeva, kandidatkinja te partije za predsjednicu Republike Srpske, svojim histeričnim ponašanjem i napadima na članove partije, što bi moglo da dovede do još većih problema unutar same stranke. A razloga za njeno takvo ponašanje je mnogo, od nedostatka novca za kampanju, preko lošeg rejtinga, do već pomenutog snimka, na kojem se ona veoma jasno uočava.


Za očekivati je da snimak ugleda „svjetlost dana“, jer ako su ga PDP-ovci već pogledali po nekoliko puta i iskomentarisali, kao što se i vidi iz prepiske koja je objavljena, sada se očekuje da ga proslijede dalje…



Izvor: Banjaluka24


bottom of page