top of page

Ekskluzivne fotografije: Radović iz skupocjenog hotela daje izjave


Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Milan Radović iz ležaljke na plaži čije iznamljivaje, kako saznajemo, košta 200 evra dnevno daje izjave novinarima telefonski, a usputno je obavio i razgovor s kontroverzim novinarom Slobodanom Vaskovićem, kako prenosi portal „Autentično“.Podsjećamo, Radović se nakon dužeg vremena oglasio jutros u javnosti, krtikujući vlast kako loše radi te je iz ležaljke poručio kako SDS sprema plan ekonomskih mjera za „spas“ Republike Srpske.


Šalu na stranu , ovakvo bahato ponašanja Milana Radovića je za svaku osudu , sramno je podsmijavati se radnicima na ovakav način . Nije samo uvreda za radnike nego za sve stanovnike Republike Srpske, piše portal „Autentično“.Dok radnici Republike Srpske „crkavaju“ na temperaturi od preko 35 stepeni Milan Radović za jedno spavanje daje 2000 KM i sramno najavljuje ekonomske mjere za „spas“.


Pored zvaničnika Srpske, na Radovićevu objavu žustro su reagovali i građani Srpske. Društvene mreže preplavljene su negativnim komentarima na račun SDS-ovog Radovića.

bottom of page