top of page

Druženje u Mlinskoj Rijeci: Najavljeni važni koraci za promjene u Banjaluci (FOTO/VIDEO)

Juče je u Mlinskoj Rijeci održano izuzetno značajno druženje predsjednika mjesnih odbora i aktivista GrO SNSD-a Banja Luka s istaknutim liderima stranke - predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom i predsjednikom GrO SNSD-a Banja Luka Vladom Đajićem. Ovaj susret bio je prilika za važne razgovore i najavu značajnih promjena u organizaciji.



Predsjednik GrO SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić istakao je svoju odlučnost u provođenju tih promjena, a što je posebno ohrabrujuće, dobio je podršku predsjednika Milorada Dodika. Tajna uspjeha SNSD-a leži u činjenici da je ova stranka posvećena interesima naroda, te da njeni funkcioneri imaju odgovornost da rade isključivo u interesu građana koji su ih birali, poručeno je sa jučerašnjeg druženja.




Iz GrO SNSD-a Banja Luka poručuju da građani Banjaluke zaslužuju život u gradu koji slijedi evropske i svjetske standarde.


“Nažalost, trenutno stanje u Banjaluci nije zadovoljavajuće, uprkos rekordnom budžetu. Grad se nalazi u ozbiljnom propadanju pod sadašnjim rukovodstvom. Promjene su neophodne kako bi se Banjaluka vratila na pravi put i postala grad u kojem će građani ponosno živjeti”, rekao je Đajić te dodao da će nastaviti predano i snažno raditi za svakog pojedinca u Banjaluci.





bottom of page