top of page

"Drumski razbojnik" na mjestu potpredsjednika GrO DEMOS Banjaluka

Nakon što je u javnost isplivao snimak Nenada Šibarevića, pptpredsjednika GrO DEMOS-a, koji na jednom skupu u Piskavicu poziva mještane da podrže Draška Stanivukovića, mještani nisu štedili riječi, te su rekli, kako kažu, istinu koju zna cijelo selo, a o kojoj se ratnih 90-tih godina pisalo i u novinama. Šibarević nije bio pripadnik Vojske RS, već je bio drumski razbojnik koji je presretao kamione i krao cigarete i novac.
Kako kažu mještani Piskavice, dosta im je manipulatora i lažova Nenada Šibarevića. Sad kad je on rekao "svoju istinu" vrijeme je da se čuje i prava istina.


"Nenad Šibarević, potpredsjednik Gradskog odbora Demos-a, ratni je profiter, lažov, i manipulator. Za vrijeme rata oblačio je uniformu Vojske Republike Srpske, te je presretao šlepere te krao cigarete i novac. Od 92. do 95. godine izvlačio se od odlaska u rat, da bio potom po završetku istog dobio potvrdu o invalidnosti, na kojoj je pisalo da boluje od PTSP-a (Posttraumatski stresni poremećaj) i dobio je IV kategoriju. S tim poremećajem je bio sve do trenutka kad je trebao predati vozačku dozvolu, zbog navodnog oboljenja koje je imao, da bi ipak, 2013. godine na reviziji izgubio pravo na invaliditet jer se iste odrekao i na taj način je zadržao i vozačku dozvolu", kažu ogorčeni mještani Piskavice.Kako dodaju, Šibarević ima i dva ribnjaka u kojem nema ribe. Od gradonačelnika Draška Stanivukovića je dobio i podsticaj za nešto što ne postoji, pa samim tim i ne čudi njegov nagli zaokret. S druge strane, dobro obaviješteni izvor kaže da je Šibarević neko od koga komšije okreću glavu jer je za vrijeme rata hodao držeći snajper u rukama i hodajući okolo i prijeteći po selu.


Inače, Nenad Šibarević je bivši odbornik u Skupštini grada Banjaluka, a nikom nije jasno kako je s ovakvom dijagnozom uopšte mogao biti u skupštinskoj sali i glasati za bitne odluke koje se tiču građana.


Inače, Šibarević je i član savjeta Mjesne zajednice Piskavica, a trenutno u Piskavici pravi samo probleme. Kako kažu, po selu hoda s Nebojšem Drinićem koji obećava puno toga, ali ništa ne odrađuje, osim onima koji imaju člansku karticu PDP-a, a za koju se brine lično Nenad Šibarević.
Comments


bottom of page