top of page

"Drinić ne može da podnese što PDP ne drži Agenciju za lijekove pa da nas opet ostave bez kiseonika"

Drinić ne može da prežali to što njegova partija više ne drži Agenciju za lijekove pa da ponovo naše bolnice ostave bez kiseonika.Poručio je ovo Borivoj Obradović, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Srpske, nakon što je poslanik PDP-a Nebojša Drinić iznio niz optužbi na račun Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.


"Ne može se klevetanjem UKC-a sakriti raspad PDP-a. Umjesto što zaviruje po ćoškovima neka ode na kardiohirurgiju ili neka pita pacijente kojima je u UKC-u spasen život kakva je ustanova UKC", poručio je Obradović.


Dodao je da bi Drinić trebalo da pogleda kako se gradonačelnik Banjaluke, koji je takođe iz PDP-a, brine o građanima u vrijeme kada su banjalučka naselja pogođena poplavama i odronima.


"Kada se već bavi (Miloradom) Dodikom, neka pogleda inserte iz 2014. pa neka vidi kako se vodi briga o ljudima u nevolji. Ljudi u Obilićevu, Starčevici i brojnim drugim banjalučkim naseljima u ogromnim problemima, a od gradonačelnika kao komandanta gradskog kriznog štaba ni traga ni glasa", zaključuje Obradović..

Commentaires


bottom of page