top of page

Dresovi i do 175 maraka: Pomama za rekvizitima “Orlova” u Banjaluci


Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak će sa Brazilom odigrati prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a Banjalučani sa nestrpljenjem očekuju prvi meč „Orlova“, što pokazuje i portražnja i prodaja srpskih dresova i drugih rekvizita.


Foto: BL portal


„Prije mjesec dana dobili smo oficijelne dresove i druge rekvizite reprezentacije Srbije i sve se prodaje odlično. Velika je potražnja, a kačkete smo gotovo rasprodali“, kaže u razgovoru za BL portal radnica sportske radnje „N Sport“.


Ukoliko žele da kupe zvanični dres reprezentacije Srbije, Banjalučani će u ovoj radnji morati izdvojiti oko 115 maraka. Međutim, riječ je o promotivnoj cijeni sa popustom od 30 odsto, a regularna cijena je 170 maraka.


Dres „Orlova“ trenutno je na sniženju i u sportskoj radnji „Sport Vision“ i košta 140 maraka, dok je regularna cijena 175. Ako planirate pazariti u „Juventi“, ne računajte na popust, a cijena dresa je 175 maraka.


Foto: BL portal


Svi ljubitelji srpske reprezentacije kojima su ove cijene previsoke, alternativu mogu pronaći na banjalučkoj Tržnici.


Dresove Srbije, doduše nešto starijeg dizajna, u radnjama u Tržnici možete pazariti po cijeni od 25 maraka, nezavisno od veličine. I tamošnji prodavci kažu da je potražnja za dresovima rasla kako se Svjetsko prvenstvo primicalo. Ne traže se, dodaju, samo dresovi, već i zastave, kape i šalovi.


Izvor: BL portal


bottom of page