top of page

Draško Stanivuković redovan na tretmanima ljepote; Hijaluron, botoks i ostale čari novog doba...

Mlađahni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i nije više tako mlad. Da se trudi da ostane takav govori i činjenica da je rado viđen gost u jednoj privatnoj estetskoj klinici u Beogradu, gdje se redovno podvrgava tretmanima ljepote i "peglanju" lica. Na društvenim mrežama korisnici su davno komentarisali odjednom "prezategnuto" lice gradonačelnika, a sada je situacija alarmanta što se vidjelo i juče na manifestaciji povodom Dana Grada Banjaluka.



Kako saznajemo, gradonačelnik Stanivuković često posjećuje jednu privatnu kliniku u Beogradu koja se bavi, između ostalog, podmlađivanjem. Botoks i hijaluronska kiselina odavno su poznati tretmani koji žene koriste za podmlađivanje, ali u taj "posao" se bacio i Stanivuković. Zategnuto lice, prevelik sjaj lica i regija oko nosa i čela, popeglane bore, ali i redovno korišternje solarijuma...


Kako izvor blizak Stanivukoviću tvrdi, solarijum gradonačelnik ima u kući, te ga povremeno i koristi, naročito pred bitna snimanja. Ipak, kako naš izvor tvrdi, u posljednje vrijeme zbog previše obaveza gradonačelnik ne stiže na tretmane ljepote, te mu se to odrazilo na licu.



Hijaluronska kiselina, kao jedna od metoda koju koristi, se poprilično potrošila iz lica gradonačelnika, te se tako opet vidi upuštenije lice i pomalo krive usne, što su jedan od prvih znakova kada dođe ponovo vrijeme za dopunu terepije.


Ipak, ne sumnjamo da će gradonačelnik vrlo brzo opet popeglati bore, baš kao što pegla milione građane iz kase Grada Banjaluka.


bottom of page