Dragičević poručio Stanivukoviću: Za razliku od nekih ja znam šta je antifašizam

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odmah po preuzimanju mandata pokazao je elementarno neznanje s kojim je nastavio sve do danas.Krajem protekle godine, Stanivuković se tokom gostovanja u jednom federalnom propisno obrukao, neznajući šta je "antifašizam".


Na pitanje voditelja da li je antifašista, vidno zbunjen reklo bi se, pokušao je da izbjegne odgovor.Na ponovljeno pitanje voditelja, on odgovara da je Draško Stanivuković, čime indirektno odgovara da ne zna značenje tog pojma.


To je potvrdio i Davor Dragičević tokom gostovanja u emisiji Face TV-a.


"Neki koji su došli ovdje na gostovanje, a ne znaju šta znači antifašizam", kazao je Dragičević, aludirajući na Stanivukovićevo gostovanje i neznanje.Međutim, to nije sve.


Tokom jednog onlajn gostovanja od prije par mjeseci, Suzana Radanović otkrila je šokantne detalje jednog sastanka, a kada je tada poslanik PDP-a u NSRS Draško Stanivuković, pozvao Davora Dragičevića i određene članove grupe "Pravda za Davida" na sastanak, a čija je glavna tema bila upad u javni RTV servis Republike Srpske.


Kako je navela, sastanak je samo bio mamac i samopromocija Stanivukovića.


"Davor je pozvan kod Draška Stanivukovića na neki sastanak, a tu je bilo još par ljudi. Draško je zahtjevao od Davora da uđe u RTRS. Davor je saznao, da je u podrumu specijala ali je rekao nema problema idemo pred RTRS. Otišli su tamo, a onda je Davor rekao Drašku, evo sad pa uđi. Stanivuković nije ušao, znao je i on šta radi, gdje vodi", izjavila je tada Suzana Dragičević.


Na pitanje voditelja šta je bila svrha dolaska u RTRS i šta je Stanivuković očekivao, ona je kazala da je to bilo samo u korist njegove promocije ali i krvoprolića."Očekivao je da nas iskoristi za sebe, svoju promociju i krvoproliće među narodom", dodala je Suzana.