top of page

Draško Stanivuković se izruguje osobi s invaliditetom

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na najgrublji način uvrijedio Tatjanu Berić, osobu sa invaliditetom na svom Tviter nalogu, vidno izrevoltiran njenim prelaskom u SNSD.






“Ljudi, kada vam je rođendan da mogu planirati, da i vi zbog toga ne pređete u SNSD“, napisao je Stanivuković i na ovaj način grubo uvrijedio Tatjanu Berić.




Očigledno je da Stanivuković više ne može da kontroliše svoje misli pa sada i na najgrublji način vrijeđa osobu koja je mnogo doprinijela njegovoj politici.


Stanivuković iz dana u dan gubi povjerenje građana, a očigledno ne može prihvatiti i činjenicu da se njegovo članstvo povlači i napušta ga.


Ovo je potvrdila i Tatjana Berić koja je na press konferenciji rekla kako je glavni razlog njenog prelaska u ovu stranku razočarenje koje je doživjela od strane gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.


Gradonačelnik Banjaluke ponovo je na ovaj način pokazao nezrelost i nepoštovanje prema osobama s invaliditetom, a samim tim potvrdio i tvrdnje Tatjane Berić koja smatra da su je iz ove stranke diskriminisali na osnovu njenog zdravstvenog stanja.


Na pitanje novinara na vanrednoj pres konferenciji u Gradskoj upravi povodom uvreda iznesenih na račun Tatjane Berić Stanivuković nije htio komentarisati.




bottom of page