Lažni patriotizam: Stanivuković povlači manifestaciju koju je platio

U kalendaru turističkih manifestacija za 2022. godinu planiran je Festival ljetne noći za 5. i 6. avgust na Kastelu, a sredstva u iznosi od 15 000 KM za festival obezbijedio je Grad Banjaluka. Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sada se ograđuje i iznosi neistine na društvenim mrežama da s manifestacijom nema ništa, što nije tačno.
Poziva agenciju Euforija, koja navodno ima veze sa SNSD-om, kako kaže, da otkaže manifestaciju.Za otkazivanje manifestacije zadužen je isključivo Draško Stanivuković i Grad Banjaluka jer su upravo oni dali saglasnost i sredstva za održavanje festivala, a koji su planirali za sutra i prekosutra. U tabeli pod rednim brojem 27. stoje odobrena sredstva od strane grada.Stanivuković se kasno dosjetio za šta je sredstva i za koje datume obezbijedio, pa je potrčao brže bolje da svoju grešku ponovo predstavi kao tuđu.


"Podrzao pa vjerovatno i planirao ici sa momkom. Pa je onda tek juce skontao da je centralna manifestacija povodom oluje u ns danas 4.8. Sad su mu krivi drugi sto on podrzava ovakve stvari na ovakav datum. Sad narod vidi sta je birao. Obicnog sljama i lazova", napisao je čitalac portala banjaluka.com.