top of page

„Draško bi mogao u ćorku“; U centru grada osvanuli flajeri, građani ne kriju bijes

„Draško bi mogao u ćorku“ natpis je koji je jutros osvanuo na flajerima u centru grada. Nezadovoljni građani nisu krili svoj bijes i razočaranje zbog gradonačelnika koji je „prodao“ njihovo povjerenje, izdao potrebe i interese naroda koji je glasao za njega. Stanivuković je zvanično danas ugasio još jedan parking u centru grada, tačnije na lokaciji stare autobuske stanice, što je bila kap koja je prelila čašu.Odluka o zatvaranju parkinga na toj važnoj lokaciji dovela je do velikih problema u centru grada. Vozači sada nemaju mogućnost parkiranja, što dodatno otežava pristup centru automobilima. Građani su frustrirani i osjećaju izdaju od strane gradonačelnika kojeg su lično oni birali.


„Nismo glasali za ovo. Očekivali smo da će gradonačelnik širom otvoriti vrata napretka i olakšati naše svakodnevne potrebe, ali umjesto toga, doživljavamo suprotno - zatvorenih vrata i nemoći“, neki su od komentara kivnih banjalučana.


Kako će se gubitnik Stanivuković iskupiti građanima za ovakve greške i iole povratiti njihove povjerenje ako je to uopšte moguće, ostaje enigma, ali jedno je sigurno – Banjaluka se sada suočava s izazovima koje nije smjela doživjeti i stanje grada je kranje alarmantno.


bottom of page