top of page

Donja Kola ponovo u problemu; “O kakvom čistom licu grada gradonačelnik priča”

Mještani Donjih Kola svakodnevno muku muče sa rješavanjem osnovnih životnih uslova. Naime, na samom početku naselja nalazi se kontejner preplavljen smećem koje se čak prostrlo po samom putu, sa sve odloženim kabastim predmetima, tačnije dušekom koji očigledno nije više u upotrebi.Mještani pomenutog naselja zgroženi su stanjem koje zatiču u svom rodnom mjestu i jednoglasno ispoljavaju nezadovoljstvo, ali kako kažu za njihove probleme nadležni nemaju sluha.


“Ovo je katastrofa, ne znamo o kakvom čistom licu grada gradonačelnik priča, ako je ovo estetika koju je on najavljivao onda svaka čast. A isto tako svaka čast i za onoga ko je izmislio izmještanje kontejnera, pa vidite i sami da jedan kontejner nije dovoljan, jer se napuni za čas i opet niko ne dolazi po njega”, riječi su ogorčenih mještana.


Predsjednik MZ Donja Kola Srđan Ćutković istakao je kako su u više navrata slali dopise Gradskoj upravi da se postavi video nadzor, međutim kako kaže od odgovora ni traga, a situacija je svakim danom sve gora.Podsjećamo, za samo godinu dana mještani Donjih Kola prošli su kroz niz problema, počev od vodosnadbijevanja koji im je predstavljao ozbiljan problem, kako za održavanje lične higijene tako i za poljoprivredu, zatim rekonstrukcije puta Bukvalek – Donja Kola, gdje su mještani čekali duži vremenski period, jer je gradonačelnik Draško Stanivuković preusmjerio sredstva za drugi projekat, a koja su bila namijenjena za obnovu puta.


bottom of page