top of page

Donja Kola OPET bez vode

Mještanima Donjih Kola obećana je voda, pušten novi bazen, ali je odmah zakazao. Iako su mještani upozoravali gradonačelnika da novi bazen koji je odrađen nije dobar, te da će dolaziti do nestašice vode, Stanivuković je odgovorno tvrdio ,,mještani Donjih Kola nikad više problem s vodom imati neće". Danas mještani opet žedni.


Mještani Donjih Kola i jutros bez vode. Vikend su proveli s kantama, posuđujući vodu iz susjednih sela, a kako kažu i danas će.


,,Čim se temperatura popne iznad 30 stepeni, mi smo bez vode. Jesmo rekli da neće biti vode i da bazen nije odrađen kako treba i da ne može mali bazen puniti veliki. Tad nam je gradonačelnik rekao najbolji stručnjaci su radili na tom projektu. Evo mu i stručnjaci i projekat", ogorčeno govore mještani za naš portal."


Podsjećamo, za vikend u ovoj mesnoj zajednici žalili su se na nestašicu vode, te da su cisterne dovozile vode jer kako je mještanima rečeno obe pumpe su prestale s radom I da će se riješiti problem. Dva dana kasnije mještani su opet žedni.

bottom of page