top of page

Doniraš i stipendiraš: Humanitarna svirka u Banjaluci za djecu sa Kosmeta

Humanitarna svirka pod nazivom “Svirka solidarnosti: Doniraš i stipendiraš” biće održana večeras sa početkom u 19 časova u kafeu “OleLole” u Banjaluci, navode iz humanitarne organizacije “Srpska solidarnost”“Goste će zabavljati poznati solo gitarista Aleksandar Kela, a sva prikupljena sredstva biće preusmjerena u naš Fond za stipendiranje djece sa Kosova i Metohije “Milan Ivančević-Milanče”, u okviru koga stipendiramo 15 djece na mjesečnom nivou od po 100 evra”, kažu iz “Srpske solidarnosti”.


Navode da možete pomoći na nekoliko načina, kao što su ubacivanjem novčanih sredstava u humanitarnu kutiju koja će se nalaziti na ulazu u lokal.


“Pomoći možete kupovinom proizvoda našeg brenda Zadužbina (majice, zastave, šolje, narukvice, magnete i slično, a zahvaljujući osoblju lokala koji su se odrekli kompletnog iznosa od popijenog Tuborg i Lav piva, te će ista biti preusmjerena za donaciju”, navode organizatori.


Pozivaju sve građane da dođu večeras u kafe “OleLole” da se zabave, druže, upoznaju, kao i da zajedno učine dobro djelo.

bottom of page