top of page

Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima“; U Banjaluci veliki koncert

Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima“ biće održano večeras u Banjaluci.U okviru donatorske večeri u Banjaluci na Trgu Republike organizovan je koncert na kojem će nastupiti mnogobrojne zvijezde.


Početak koncerta zakazan je za 20 časova a nastupiće Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Miroslav Ilić, Nikola Rokvić, Leksington bend i Jovan Perišić, Maja Tatić i Vanja Mišić kao i mnogobrojni drugi pjevači.


Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima“ organizuje se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.


Sav prihod koji bude prikupljen tokom donatorske večeri biće utrošen za uspostavljanje registra dobrovoljnih davalaca matičnih ćelija i osnivanje Laboratorije za HLA tipizaciju tkiva pri Zavodu za transfuzijsku medicinu Republike Srpske.


U okviru akcije do 31. decembra aktivan je i M:tel humanitarni broj 1411.


Za uplate donacija fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena broj: 571-010-00002700-15 kod BPŠ Banjaluka i devizni račun IBAN BA:395710070400006774 /partija: 0070400000067/ otvoren kod BPŠ Banjaluka.


Građani mogu dati svoj doprinos i pokazati, kao i svih ranijih godina, da je Srpska društvo humanih ljudi, spremno da pruži pomoć i podršku onima kojima je potrebna.

Comments


bottom of page