Dom zdravlja: Brzo testiranje u Banjaluci i za vrijeme praznika

Brzo AG (antigensko) testiranje na virus korona omogućeno i u dane praznika, a vršiće se u terminu od 07:00 do 11:00 časova, saopštio je Dom zdravlja Banjaluka.


,,Pored dežurnih službi naše Ustanove koje će raditi i u dane novogodišnjih i božićnih praznika biće obezbijeđeno dodatno medicinsko osoblje Odjeljenja laboratorijske i biohemijske dijagnostike za brzo antigensko testiranje na virus korona'', navodi se u saopštenju.


Kako se dodaje Banjalučani i turisti će imati mogućnost da i u neradnim danima, za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika, obave brzo antigensko testiranje u bijelom kontejneru koji se nalazi na parkingu Higijensko-epidemiološke službe (pored objekta Poliklinike).


,,Testiranje na virus korona radi se uzimanjem nazofaringealnog brisa (bris iz nosa) i rezultate testiranja naši korisnici dobijaju već nakon jednog časa. Cijena brzog antigenskog testiranja u ЈZU Dom zdravlja je među najpovoljnijim u Banjaluci i iznosi 24,00 KM'', navodi se u saopštenju.


Kako su naveli sve informacije vezane za testiranje brzim antigenskim testovima mogu se dobiti na broj telefona 066 946 935.