top of page

Dom zdravlja Banjaluka: Udaljićemo s posla radnika koji je pokušao švercovati parfeme

Iz Doma zdravlja Banjaluka najoštrije osuđuju postupak radnika koji je u ambulantno-sanitetskom vozilu ove zdravstvene ustanove pokušao prokrijumčariti parfeme i daju punu podršku nadležnim institucijama u postupcima koji će biti pokrenuti protiv ovog lica.U Domu zdravlja Banjaluka Srni je rečeno da imaju jasno ustanovljene procedure postupanja i rada svih zaposlenih i da za svako odstupanje od njih odgovornost snose isključivo pojedinci koji učine prestup.


"Dom zdravlja u Banjaluci će u skladu sa zakonom odmah udaljiti s posla ovog radnika i sprovesti sve zakonom propisane postupke", navode iz ove zdravstvene ustanove.


Iz Doma zdravlja dodaju da su saznanja dobili putem medija i uvidom u saopštenje na zvaničnoj internet stranici Uprave za indirektno oporezivanje BiH u kome se navodi da je u ambulantno-sanintetskom vozilu banjalučkog Doma zdravlja otkrivena krijumčarena roba od zaposlenog lica čiji su incijali S.G. iz Banjaluke.


Carinski službenici na graničnom prelazu Rača privremeno su oduzeli 127 parfema poznatih svjetskih marki čija se vrijednost procjenjuje na 30.000 KM koji su otkriveni u ambulantnim kolima, saopšteno je danas iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH.


Krijumčarena roba otkrivena je detaljnim pregledom ambulantnog vozila u vlasništvu Doma zdravlja Banjaluka koje se vraćalo iz Beograda gdje je ostavilo pacijenta, navedeno je u saopštenju UIO.


Protiv lica čiji su inicijali S.G. iz Banjaluke biće pokrenut zakonom predviđeni postupak.

Comments


bottom of page