Dom zdravlja Banjaluka: Termini do kraja godine uglavnom rezervisani za revakcinaciju

Dom zdravlja Banjaluka je pripremio plan vakcinacije protiv virusa korona do kraja ove godine.Ova ustanova organizuje “Otvorena vrata” na punktu za vakcinaciju u objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac.Naveli da je 27.decembar rezervisan za prvu dozu Fajzer i Moderna vakcina u periodu od devet do 16 časova.


– Građani će navedenog dana moći primiti vakcine gore navedenih proizvođača kao prvu ili buster dozu bez naručivanja – kazali su Domu zdravlja i napomenuli da će se od 28. do 31. decembra vršiti revakcinacija građana na punktu za vakcinaciju u objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac.


– Građani će telefonskim putem biti obaviješteni o terminu revakcinacije – kazali su u Domu zdravlja i naglasili da vakcinalni punkt Petrićevac neće raditi u subotu, 01.01.2022. godine.


Pripremljen je i raspored rada punktova za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine za period od 27.12. do 31.12.2021. godine:


27. decembra radiće ambulante Šargovac, Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj, Lauš; 28. decembra radiće ambulnate Vrbanja, Zalužani, Mišin Han, Lazarevo; 29. decembra radiće ambulante Stračevica II, Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac, Obilićevo; 30.decembra radiće ambulnate Goleši, Kola, Agino Selo,Poliklinika; 31. decembra radiće ambulnate Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići, Borik (Platon).