top of page

Dom zdravlja Banjaluka: Novo radno vrijeme kovid ambulanti u naselju Dolac

Kovid ambulante u naselju Dolac, od ponedjeljka, 1. avgusta, radiće svaki radnim danom od 7.00 do 20.00 časova, rečeno je Srni u banjalučkom Domu zdravlja.“Vikendom pacijenti mogu dobiti telefonske konsultacije sa dežurnim doktorom na broj telefona 065/215 318 u periodu od 8.00 do 20.00 časova, a u slučaju potrebe za pregledom pacijenti zdravstvenu uslugu mogu dobiti u Kovid ambulanti pri Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka”, naveli su u Domu zdravlja.


Iz te zdravstvene ustanove napomenuli su da korisnici usluga i sugrađani zdravstvene usluge u Službi hitne medicinske pomoći mogu dobiti 24 časa.


U protekloj sedmici, u periodu od ponedjeljka do juče, u kovid ambulantama u Docu obavljeno je ukupno 377 pregleda.


Iz Doma zdravlja naveli su da svakodnevno prate izvještaje iz kovid ambulanti i analiziraju ih, te na osnovu toga vrše reorganizaciju u skladu sa potrebama građana.


U kovid ambulantama u naselju Dolac pružaju se zdravstvene usluge pacijentima kod kojih je potvrđena infekcija uzrokovana virusom korona, a imaju potrebu za uslugom primarnog nivoa zdravstvene zaštite.


Kovid ambulante u naselju Dolac nalaze u Ulici Slobodana Kokanovića bb, a kontakt telefon Kovid ambulanti je 065/215 318.

bottom of page