top of page

Dok je odbacuju građani Srpske, Trivićevu hvale iz Londona! (VIDEO)

Britanci vidjeli da opoziciji u Republici Srpskoj narod ne vjeruje pa preko portala iz Londona pokušavaju promijeniti raspoloženje glasača, naslov je jedne objave na društvenim mrežama koja je izazvala mnogobrojne reakcije kod građana Srpske.Koga i po čijem nalogu hvale u Velikoj Britaniji?


PDP-ov kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić glavna je ličnost pojedinih portala koji rade pod britanskom palicom. Dok iz Velike Britanije stižu sankcije Srpskoj i njenim zvaničnicima, pojedincima iz redova opozicije, u prvom redu Jeleni Trivić se pišu hvalospjevi.


Opozicija u Srpskoj je odavno pokazala naklonost ka stranim agenturama koje rade u njenu korist.Pored Trivićeve SDS-ov lider i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović je gostujući u jednom političkom magazinu rekao kako u Srpskoj treba da vlada neko iz Njemačke, Austrije i Britanije. Šarovićeva izjava je podigla ozbiljnu prašinu, ali se on tu nije zaustavio već je nahvalio nametnutog predstavnika Kristijana Šmita.bottom of page