top of page

Dok iz Vodovoda mole Stanivukovića za pomoć, Centar za socijalni rad obezbjeđuje građanima vodu


U "Vodovodu" više ne znaju „gdje udaraju“. Od Stanivukovića traže subvenciju da prežive godinu dok se gradonačelnik Draško Stanivuković hvali povećanjem plata zaposlenim u ovom gradskom preduzeću. Iako javnost oštro osuđuje stranačko zapošljavanje u banjalučkom Vodovodu, Stanivuković PDP-ovim aktivistima povećava plate.



Problem sa vodosnabdijevanjem u Banjoj Luci traje tokom čitavog ljeta, građani se žale na nemar zaposlenih u Vodovodu i neodgovornost, a gradonačelnik im kao „nagradu“ dodjeljuje veće plate.



Donja Kola, Dragočaj, Verići, Rekavice, Potkozarje, Piskavica, Krmine i dalje čekaju na uredno napajanje vodom dok iz Grada i Vodovoda mjesecima obećavaju rješenje.


Javna ustanova "Centar za socijalni rad" uz pomoć donatora obezbijedila je vodu za piće za mještane naselja Kremenovići. Na poziv mještana, direktorica Centra za socijalni rad Irena Joldžić uz pomoć donatora je donirala vodu za piće.


Dok Stanivuković obećava mještanima nemoguće i nagrađuje zaposlene u Vodovodu za nerad, druge gradske institucije su preuzele njegov posao i očajnim mještanima obezbjeđuju vodu.


bottom of page