Dok Akvana ulazi u stečaj direktor NA SILU vodi radnike na stranačka okupljanja opozicije

Dok za preduzeće "Akvana" nema spasa aktuelni direktor Velibor Vukajlović, koji bi uskoro mogao da bude smijenjen, odlazi na demonstracije opozicije u Prijedor i na silu vodi radnike ovog preduzeća koji nisu primili platu čak 65 dana, a firma, kako tvrdi izvor blizak našem portalu, za sedam dana ulazi u zakonski stečaj.„Njemu je prioritet odlazak na demonstraciju opozicije u Prijedoru, a ne stanje u preduzeću koje vodi, a kojem je račun blokiran. Pored mobinga, još jednom pod pritiskom je vodio radnike na stranačka okupljanja. Radnici nisu primili platu 65 dana, a za sedam dana firma ulazi u zakonski stečaj, dok je neizvjesno održavanje treninga na beazenima“, tvrdi naš izvor.


Podjećamo, nakon što je postao gradonačelnik Draško Stanivuković je najavio „novo vrijeme za Akvanu“. Aktuelna vlast je tada pronašla rješenje za spas preduzeća, međutim, nakon dvije godine jedino rješenje koje imaju je da sadašnjeg direktora „Akvane“ smijene, a na njegovo mjesto, ponovo po stranačkoj liniji, zaposle rođenog brata Saše Lazića Mede, Svetu Lazića.


Kako mediju pišu zbog ogromnih propusta Stanivuković je odlučio da smijeni Vukajlovića.


Vukajlović je kadar PDP-a, a na proteklim izborima se kandidovao za odbornika. Međutim, nije dobio dovovljan broj glasova za ulazak u gradski parlament.