top of page

Dodik: Uvijek odavati priznanja i ukazivati poštovanje ženama

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena.Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena.


On je svim ženama poželio puno ličnih, porodičnih i profesionalnih postignuća.


“Obilježavanje ovog praznika prilika je da se svi prisjetimo dugogodišnjih napora na ostvarivanju društvenih, ekonomskih i političkih prava žena u svijetu, a napredak jednog društva se mjeri i po tome koliko smo ženama omogućili da imaju svoje mjesto u njemu”, saopštio je Dodik.


On je rekao da bez obzira na datum, uvijek treba odavati priznanja i ukazivati poštovanje ženama za sve ostvarene uloge koje imaju kao nezamjenjiv oslonac i moralni pokretač društvenih i porodičnih vrijednosti.


“Možemo biti ponosni na činjenicu da u Republici Srpskoj sve više žena obavlja značajne i odgovorne funkcije i aktivno doprinose društvenom razvoju na poseban način. Institucije Republike Srpske brojnim aktivnostima potvrđuju opredjeljenje da se i dalje stvaraju bolji uslovi kojima bi se položaj žena u svim segmentima života još više afirmisao”, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Kommentare


bottom of page