top of page

Dodik: U utorak ćemo pokazati našu spremnost da branimo Republiku Srpsku


Okupićemo se u utorak, 25.oktobra u 18 časova i pokazaćemo našu spremnost da branimo Republiku Srpsku, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik."Pozivam narod da dođe u Park Mladen Stojanović i očekujem najmanje 25.000 ljudi", rekao je Dodik.


Dodik dodaje da će se na pomenutom mitingu pokazati spremnost, jedinstvo, a ne šarada i parade kakve su održane od strane predstavnika opozicije.


Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a najavio je da će okupljanje za odbranu volje naroda na izborima započeti u parku Mladen Stojanović u Banjaluci u utorak u 18 časova odakle će prošetati do Trga Krajine.


On je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da su SDS i PDP doprinijeli da se izborni proces prenese u Sarajevo i da je izvan kontrole Republike Srpske i naglasio da je to jedan ozbiljan udarac.


„To je jedan ozbiljan udarac našim slobodama i našem postojanju. Da iznesete svoje autentično pravo na demokratske izbore i date grupi muslimana i onih izabranih Srba koji su po njihovoj volji, to govori da ste spremni da predate Republiku Srpsku. Mi nismo, i znaćemo da branimo našu slobodu i našu pobjedu“, poručio je Dodik.


Kaže da očekuje veliki broj ljudi, koji će braniti Republiku Srpsku.


„Okupićemo se u utorak u šest sati i pokazaćemo našu spremnost da branimo Republiku Srpsku. Očekujem da će doći veliki broj ljudi, mi očekujemo 25.000 ljudi, pokazaćemo šta znači moć okupljanja a ne parada i šarada u tom pogledu“, izjavio je Dodik.


Zahvalio je intelektualcima iz Srpske, Srbije i svijeta koji su potpisali peticiju podrške njegovom izboru za predsjednika Republike.


Podsjećamo, Milorad Dodik koji je i lider SNSD-a, najavio je da će zajedno s koalicionim partnerima u utorak, 25. oktobra, biti održan miting u Banjaluci kako bi poručili da neće dozvoliti da se prekraja izborna volja naroda Republike Srpske.

Comments


bottom of page