Dodik sutra na Jahorini na predstavljanju akcije za vukovce

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovaće sutra na Jahorini konferenciji za novinare povodom predstavljanja akcije ,,Odlične ocjene za olimpijsko ljeto" u okviru koje će svim vukovcima iz Republike Srpske biti obezbijeđen besplatan trodnevni boravak na ovoj planini, uz korišćenje svih ljetnjih sadržaja, rečeno je Srni iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Konferencija za novinare biće održana u Olimp baru sa početkom u 14.30 časova, a govoriće i predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra ,,Jahorina" Nedeljko Elek i direktor Ugostiteljskog servisa Republike Srpske Zoran Čavić, saopšteno je iz Olimpijskog centra ,,Jahorina".

Inicijator ove akcije je srpski član Predsjedništva BiH, a realizuje se uz podršku lokalne vlasti.


Cilj akcije je podrška pravim vrijednostima i motivacija đaka da uče, ali i da se istakne važnost boravka u prirodi i bavljenja sportom.


Dodik je juče rekao da je ovo jedan od načina da se vukovci nagrade za svoj trud i rad, te da se podstaknu da i u budućnosti postižu odlične rezultate.


,,Vi ste naša budućnost i Republika Srpska se ponosi svim vašim uspjesima i rezultatima koje postižete", naveo je Dodik na ,,Instagramu".


Besplatan vikend biće organizovan krajem ovog mjeseca u saradnji sa Olipijskim centrom i hotelom ,,Rajska dolina".