top of page

Dodik: Srpska u Novu godinu ušla spremna, politički, institucionalno i bezbjednosno stabilna

Našem narodu i svim ljudima u Republici Srpskoj želim svako dobro, puno zdravlja, sreće i uspjeh na svim poljima u 2023. godini, napisao je predsjednik Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.


Najvažnija stvar za sve nas je činjenica da je, uprkos svim izazovima s kojima smo se suočili, Republika Srpska u novu godinu ušla spremna, politički, institucionalno i bezbjednosno stabilna - poručio je Dodik.


Sedmicu iza nas, u kojoj smo ispratili staru godinu, obilježili su važni događaji poput humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima".


- Zahvaljujući ovoj plemenitoj akciji i svim dobrim ljudima koji su je podržali, prikupili smo sredstva za nabavku transportnih inkubatora za porodilišta širom Republike Srpske i na to sam posebno ponosan. Pokazali smo još jednom kakvu dušu i veliko srce ima naš narod i da zajedno možemo napraviti velike stvari za našu djecu - istakao je Dodik.


Dodik je naveo da su na godišnjoj konferenciji za novinare razgovarali o svim izazovima s kojima se suočavamo, o projektima koji su realizovani u prethodnom periodu, kao i o onima koji su pred nama.


- Kao i prethodnih, ni ove sedmice nije bilo puno vremena za odmor, ali ipak sam našao vremena za druženje s našim ljudima u Gospodskoj ulici. Vaša podrška me uvijek ostavi bez riječi, ali me i još jače motiviše da dam sve od sebe da gradimo i jačamo našu Republiku Srpsku. Naša otadžbina je naša kuća i naš život, i to je ta posebna nit koja nas obavezuje da se borimo za nju svim snagama i u ovoj godini - naglasio je Dodik


Dodik je poručio da su za njega neprocjenjivi trenuci uvijek kada je sa porodicom, naročito s unucima s kojima je uživao u šetnji.


- Ove sedmice prisustvovao sam i odličnom košarkaškom duelu Igokee i Partizana - napisao je Dodik.

bottom of page